billig parfume ligeså god som dyre designer parfumer
© Wenn.com

Parfume til 25 kroner kan måle sig med designerdufte

Det behøver ikke være dyrt at dufte godt. Der findes nemlig et prisvenligt parfumemærke, som eftersigende dufter ligeså himmelsk som indholdet i modehusenes flakoner

De bedste parfumer koster sjældent under 700 kroner, og det er der også en grund til. Udover navnet på flakonen betaler man for, at parfumens lag af duftnoter bliver på huden i mange timer, og derfor bruger man også mindre af de dyre dråber.

Men hvis man nu ikke har behovet for – eller pengene til – at investere i en designerduft, så har den engelske butikskæde Superdrug lavet et alternativ: Layering lab body mist, som kommer i ni forskellige dufte.

Superdrugs dufte er designet til at kunne kombineres med hinanden, hvilket giver dig muligheden for at skabe din egen signaturduft. Men eftersigende er visse af Superdrugs parfumer ikke nær så unikke, når de anvendes individuelt, da flere kvinder sammenligner dem med eksklusive dufte fra Paco Rabanne og Yves Saint Laurent.

Superdrugs dufte koster omkring 25 kroner, og man skal derfor ikke regne med at få den samme drøjde og kvalitet, som kendetegner indholdet i luksusmærkernes flakoner, men til gengæld er de perfekte at have med i tasken på grund af deres lille, praktiske størrelse.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF