De 5 bedste steder til en hurtig frokost i København

Salat og sandwich – er nok nogle af de mest velkendt retter, når det kommer til en hurtig frokost i København. Vi har nu fundet nogle lidt andre alternativer til en nem, lækker og hurtig frokost i København. Læs med nedenfor og få vores fem bedste anbefalinger.

Hurtig frokost i København

Det er altid hyggeligt med frokost ude i byen, men sommetider har du måske ikke tiden til en to-timers lang frokost – derfor bliver det måske ofte take-away, hvilket heller ikke altid er det hyggeligste. Udvalget til take-away bliver oftest også meget snævret. Derfor har vi fundet de hyggeligste og hurtigste frokostrestauranter i København, hvor du ikke behøver at spise en sandwich eller salat.

Hurtig frokost i Købehavn i æstetiske omgivelser

Du kender måske allerede til hendes møbler. Inde i indre København, i nogle af de fineste lokaler, befinder frokostrestauranten, Louise Roe, sig. Her bliver du mødt af en afslappet og rolig atmosphere, hvor der er kælet for hver en detalje – også maden. Hos Louise Roe kan du snuppe en hurtig frokost i København, men uden at sidde i en snusket kælder eller på fortorv.

Adresse: Vognmagergade 9, 1120 København

Find deres instagram her.

© Fredcos Deli

Københavns bedste salat og sandwich

I en meget gemt kælder finder du Fredcos Deli, som uden tvivl laver byens bedste salat og sandwich. Men udover at du kan få salat og sandwich til frokost i København hos Fredcos Deli, laver de også en utrolig lækker suppe samt lasagne – skynd dig at få den populære lasagne inden den er udsolgt. Fredcos Deli er det perfekte sted for en hurtig frokost i København om sommeren – her kan du nemlig sidde ud til gade og nyde solen.

Adresse: Denmark, Grønnegade 32, kælder, 1107 København

Find deres instagram her.

© Ramen to Biiru

Japansk suppe til frokost i København

Hos Ramen To Biiru er hovedattraktionen ifølge os den japanske miso-suppe med en masse lækre toppings – både grøntsager, kød og soya-æg. Stedet er vant til mange gæster på en og samme tid, så her kan du forvente en lækker og hurtig frokost i København. Ramen to Biiru findes et utal af steder i København: Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Valby, Vesterbro og Københavns Lufthavn – så der er rig mulighed for at nyde en hurtig frokost her.

Find deres instagram her.

Frokoststed i København med skarpt og enkelt menukort

Du har med garanti allerede set billeder fra Sonny på instagram – det er i hvert fald uden tvivl et af de mest populære steder på instagram. Og det forstår vi jo godt. Sonny har et meget enkelt men lækkert menukort, der vil glæde dine smagsløg til en hurtig frokost i København. Hos Sonny varrierer menukortet fra sæson, men en ting er sikkert, du kan altid få et lækkert stykke hjemmelavet kage til en frokost i København.

Adresse: Rådhusstræde 5, 1466 København

Find deres instagram her.

Lækker vietnametisk frokost i København

District Tonkin er stedet til din næste frokost i København, hvis du leder efter vietnamesisk streetfood såsom sprøde bahn mi og friske nuddelsalater. Det er spækket med grønt, det er spicy (alt efter smag) og det er fyldt med nye smagsnuancer. District Tonking bugner i København og er næsten at finde på ethvert gadehjørne – så her kan du med garanti hoppe ind og snuppe en hurtig frokost i København, når du er på farten.

Find deres instagram her.

Håndplukket til dig