Shopping: Nye træningssko

For 5 år siden kom den første Nano-sko fra Reebok og hvert år omkring Regional games, er der udkommet en ny. Dette år er ingen undtagelse

CrossFit Regional Games blev for 3. år i træk afholdt i Danmark, og CrossFit-atleterne kæmpede om at blive Europas mest fitte mand, kvinde og team, og i juli bliver der afholdt verdensmesterskab.

Reebok udvikler CrossFittøj- og sko i samarbejde med deres CrossFit-atleter, som giver feedback, og derfor bliver der konstant udviklet på, hvad tøj og sko skal kunne holde til.

Faktisk blev mere end 600 medarbejdere sat i gang med at udføre CrossFit, for at få en bedre forståelse for atleternes behov.

Nanoen er hos Reebok den ultimative sko til CrossFit fordi, der er tænkt over mange detaljer. Eksempelvis overfladen på siden af skoen, som gør man ikke brænder foden under klatring: Den er flad og lidt hårdere i sålen end en typisk fitness-sko, så det er nemmere at stabilisere under vægtløftning, og når man eksempelvis laver boxjump.

Der blev under Crossfit Regional Games i Ballerup Super Arena her i weekenden, frigivet 200 par Nano 5.0 til de første hurtige shoppere.

Flere detaljer og live optagelser fra konkurrencen her.