Nyt pariser-spisested serverer fransk bistromad for en slik

Du kan blandt andet nyde en klassisk steak frites til 124 kroner eller en fransk løgsuppe for 34 kroner, når du besøger det splinternye pariser-spisested på Frederiksberg.

Food

Food

© PR

Der er allerede rift om at få en booking til aftensmad på den nye restaurant Bouillon på Frederiksberg – og det er der god grund til.

Den gastronomiske iværksætter Torben Klitbo, der er i øvrigt er grundlæggeren bag Cofoco, har nemlig slået dørene op for en ny restaurant, hvor der serveres fransk bistromad for en slik.

Du kan blandt bestille en gang fritter for 24 kroner, mæske dig i creme brulé til dessert for 30 kroner eller spise dig mæt til aftensmad i en saftig steak frites med kryddersmør for 124 kroner.

Priserne er rørende, hvilket lader til at være gået op for mange allerede. Du skal nemlig være hurtig, hvis du vil have et bord til aftensmad. Der er dog rig mulighed for at prøve den nye franske bistro, da de både har et vist antal pladser til walk-ins. Derudover er der endnu også mange ledige tider til frokost – både i hverdagene og weekenden.

Du kan booke bord lige her.