Tivoli har netop slået dørene op for ny pop-up restaurant med michelinbelønnet kok ved roret

Vidste du, at Tivoli byder på en helt særlig oplevelse i øjeblikket?

japanese-pagoda-2
© Jakob Melgaard

Daalder er navnet på den restaurant, der normalvis er placeret i Amsterdam – men nu kan opleves i den Japanske Pergola i Tivoli i København. Det et selveste køkkenchefen Dennis Huwaë, der styrer slagets gang, når Daalder slår dørene op fra den 13. oktober til den 5. november.

Når du træder ind af døren bliver du med det samme mødt af en panoramaudsigt over dragebådene, der for mange er et klassisk kendetegn ved Tivoli. Det vil både være muligt at besøge restauranten til frokost- eller aftensmad. Frokostmenuen består af 9 serveringer til 900 kroner, hvor aftenmenuen byder på hele 11 serveringer til 1350 kroner.

Køkkenet byder på en særlig fusion af forskellige køkkener, hvor du blandt andet vil blive præsenteret for en ret på størrelse med en 5 krone, der indeholder hele 30 forskellige ingredienser, der fungerer som en eksplosion af smage i munden. Til dessert serveres der en fortolkning af den klassiske belgiske vaffel, som mange kender og elsker. Begge disse retter er både en del af frokost- og aftenmenuen.

Du finder hele menuen samt mulighed for booking lige her.

Costume var inviteret af restaurant Daalder