© Apple

Ventetiden er forbi: Her er den nye iPhone 7

Ved en event i går løftede Apple sløret for næste generation af iPhones – og opdateringen byder vanen tro på nogle vilde og banebrydende funktioner

Apple har præsenteret næste generation af iPhones ved techgigantens årlige event i San Francisco – iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Designet er meget lig iPhone 6S og 6S Plus, men de nye modeller kommer med flere opdaterede funktioner, herunder længere batterilevetid, stereohøjtalere, bedre kamera og ydeevne, en Home-knap med 3D-touch (så knappen kan mærke, hvor hårdt, du trykker), og så er der ikke længere et jackstick til høretelefoner.

Når du køber en iPhone 7 vil du i stedet få et sæt høretelefoner med lightning-stik, der passer i smartphonens opladerindgang. Desuden opfordrer Apple til brugen af trådløse høretelefoner og firmaet har endda designet deres egne, AirPods, der er en opdatering af de velkendte hvide EarPods.

© Apple

De nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus bliver tilgængelige i fem forskellige farver. Væk er den velkendte grå, som bliver erstattet af en ny sølvnuance. Af nye farver kan desuden nævnes en mat sort samt en skinnende sort, mens de to sidste nuancer er de gamle kendinge rosa og guld.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er de nye iPhone 7-modeller både vand- og støvafvisende, så du kan tage din smartphone med i bad, uden den tager skade af det (men lad endelig være med at gøre det).

Se en præsentation af iPhone 7 og iPhone 7 Plus her: