Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Marie-01 © Thomas Dahl for Benjamin Creative

3 simple råd, der sikrer dig længere hår

Drømmer du om længere hår uden spaltede spidser, guider Costumes skønhedsredaktør dig gennem tre simple tips.

1. Brug produkter, der styrker

Når du skal pleje dit hår, kan du gå efter produkter, der ikke kun fugter håret og hovedbunden, men også styrker det. På den måde kan du sikre dig, at dit hår får de optimale forhold for at kunne se smukt og velholdt ud, mens du samtidig giver det gode forhold til at kunne vokse sig længere.

Redken har eksempelvis udviklet hårplejeserien Extreme Length til skadet hår, som hjælper til at styrke hårfibrene fra rod til spids. Det gør håret stærkere og mindsker forekomsten af knækkede hår, hvilket hjælper dig med at få langt hår. Serien – en shampoo, conditioner og en leave-in behanding – indeholder vitaminet biotin, som efterlader håret med en sund og glansfuld følelse.

2. Tænk over, hvordan du sætter dit hår

Vær opmærksom på, hvordan du sætter dit hår i hverdagen. Er du en af dem, der ofte tyr til en stram og snoet knold, kan det resultere i flere knækkede hårstrå, så det bliver sværere at få langt. Sørg derfor for at sætte dit hår skånsomt – for eksempel med en løs fletning eller hestehale, hvor du bruger en blød silke-scrunchy i stedet for en stram elastik.

3. Red dit hår skånsomt

Reder du dit hår for voldsomt med mange, hurtige tag, vil du skade håret og spidserne. Derfor kan det være en god idé at bruge den rette teknik, så du får håret filtret ud på en god måde. En god idé er at rede dit hår ud efter badet. Brug en balsam eller en leave-in behandling i håndklædetørt hår, inden du reder det – så bliver det meget nemmere. Brug herefter en detangler, og start med at rede nedefra ved spidser og arbejd dig op i længderne. På den måde sikrer du dig en redning med færrest muligt knækkede hårstrå.

Thomas Dahl for Benjamin Creative

Redkens Extreme Length-serie er beriget med vitaminet biotin, der hjælper til at styrke håret og mindsker forekomsten af knækkede hårstrå.

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev