© Wenn.com

Se Obamas rørende hyldest til Michelle

Det var en tårevædet Barack Obama, der i nat leverede den ultimative kærlighedserklæring til Michelle under sin afskedstale i Chicago

Den amerikanske præsident, Barack Obama, afholdt i nat sin afskedstale i Chicago, hvor hans politiske karriere i sin tid begyndte.

Her dedikerede den afgående præsident flere minutter til at takke sin kone, Michelle, og deres døtre, Sasha og Malia.

“Gennem de sidste 25 år, har du ikke alene været min kone og mor til mine børn, men også min bedste ven. Du påtog dig en rolle, du ikke havde bedt om, og gjorde den til din egen med ynde, mod og stil og god humor,” sagde præsidenten blandt andet til sin kone, og fortsatte:

“Du har gjort Det Hvide Hus til et sted, der tilhører alle. Og en ny generation har højere ambitioner, fordi den har haft dig som rollemodel. Du har gjort mig stolt. Du har gjort landet stolt.”

Vi deler præsident Obamas kærlighed til Michelle. Derfor kan du i det nye Costume 178, der er på gaden i morgen, læse et portræt af førstedamen og superstjernen, hvis hjertevarme og kløgt har gjort verden til et bedre sted gennem de sidste otte år.

Obama afrundede sin tale med at omskrive sit ikoniske slogan “Yes we can” til “Yes we did”, og fik en stor applaus fra menneskemængden. Og under talen kunne man se Michelle mime ordene “I love you”.