© Uhørt Facebook

Vil du med til en af sommerens eneste festivaler?

Troede du heller ikke, at du skulle på festival i år? Nu har du alligevel muligheden, men du skal være hurtig, for en af sommerens eneste festivaler er næsten allerede udsolgt.

Har du også savnet at være på festival denne sommer – og er du interesseret i at stifte bekendtskab med den danske musiktalentmasse?

Så vil det glæde dig, at musikfestivalen Uhørt, der er kendt for sit line-up bestående af nye og upcoming kunstnere, stadig afholdes som en af de eneste festivaler denne sommer.

Festivalen, der løber af stablen 3.-5. september 2020 på Vesterbro i København, er det oplagte sted, hvis du vil udvide din musikalske og kulturelle horisont. Festivalen er ikke blot platform for nye kunstnere, og programmet repræsenterer også både bands og solister inden for en bred vifte af musikgenrer.

Og faktisk har festivalen også været springbræt for kunstnere som The Minds of 99, der, blot to år før de åbnede Orange Scene og første gang optrådte på Roskilde Festival, kunne præsentere sine dengang mindre kendte numre på Uhørt.

Mens flere kunstnere allerede er blevet offentliggjort, kan du løbende følge med i offentliggørelsen af det resterende program på Uhørts hjemmeside.

For at tilpasse sig retningslinjer og begrænsninger på antallet af besøgende har festivalen, der afholdes for ottende år i træk, dette år valgt at dele programmet up på flere dage, og der vil selvfølgelig også være stor fokus på hygiejne og afstand, skriver Uhørt Festival på deres hjemmeside.

Hvis du er fristet af festivalstemning og ikke mindst af at fylde dine øre med den nyeste musik, kan du købe din billet her. Men du skal nok skynde dig, da størstedelen af billetterne allerede er udsolgte.