© Oslo Skin Lab

Dette skønhedsprodukt hitter i 2019

Vil du være ekstra god ved din hud i år, kan du med ét produkt få glattere hud, færre rynker og formindske appelsinhud

Velplejet hud har været i fokus i mange år, men det kan sommetider være svært at navigere rundt i de mange skønhedsprodukter og beautyrutiner. Et skønhedsprodukt, som gør en synlig forskel for din hud, og som vil hitte i 2019, er det unikke kollagentilskud The Solution™. Det er et effektivt kollagenpulver, som styrker og arbejder med huden indefra, og som kombinerer et hav af forskellige skønhedsfordele.

Forskningen bekræfter virkningen

The Solution™ indeholder kollagen i en form, som bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatte huden, give færre rynker og ikke mindst mindske og forebygge appelsinhud. En ekstra bonus er nemlig, at kollagenpulveret både forebygger og reparerer. Det vil sige, at produktet både kan mindske de linjer, du måske allerede har fået øje på, men også sænke din huds aldringsproces fremover og holde den frisk og sund.

Fordelen ved at drikke kollagen er, at du faktisk plejer huden indefra – og vi ved jo alle, at skønhed kommer indefra. Derfor behandler du ikke kun ansigtet, men hele kroppen, hvorfor du netop på sigt kan reducere eventuel appelsinhud.

© Oslo Skin Lab

Dokumenteret effekt på 8 uger

The Solution™ har en dokumenteret effekt påvist igennem specialiseret forskning og flere solide studier på både reduktionen af appelsinhud og rynker. Og det bliver faktisk endnu bedre; kollagenet i The Solution™ har i studier vist at kunne reducere rynkedybden med hele 20 procent i gennemsnit på bare otte uger på helt almindelige kvinder (ja, den er god nok!). I ét tilfælde har kollagenpulveret endda givet en reduktion i dybden af rynker på over 50 procent på kun otte uger. Dette skete for skønhedsblogger Silke Grane. Læs alt om Silke's historie lige her.

Skal du også have smuk og sund hud inden sommeren sniger sig frem, så kom i gang med det samme. Effekten ser de fleste efter et par måneder. Det er dog værd at huske på, at resultaterne naturligvis er individuelle, og de vil blandt andet variere efter, hvor meget du allerede plejer din hud.

En ny rutine på 1 minut

Kollagenpulveret skal optages indefra, og du kan nemt bruge det i dine daglige rutiner. Bland pulveret i din morgenmad, kaffe, smoothie, salatdressing eller et glas vand – og på et minut har du allerede fået en ny beautyrutine. Pakken er desuden så lille, at du nemt kan smide en i tasken om morgenen, inden du går ud af døren.

I en hel pakke, får du 28 dagsdoser – nok til fire ugers brug. The SolutionTM bør indtages dagligt og kontinuerligt for at opnå bedst mulig effekt.

© Oslo Skin Lab

Læs mere om The SolutionTM på Facebook og Instagram.