© Eau Thermale Avène / Benjamin Media

Forkæl din vinterhud: Shop Costume-favoritten med rabat

46 Costume-læsere har testet en fransk beautyfavorit – nu kan du shoppe cremen med 20% rabat og gå vinteren i møde med en mere strålende og ensartet hud

Har vinteren gjort din hud trist og grå? Fortvivl ej – nu kan du forkæle dig selv med en af de nyeste stjerner indenfor skønhedspleje, som Costumes læsere har testet og er vilde med.

Også assisterende moderedaktør Jeanette Friis Madsen bruger cremen fra franske Avène i sin aftenrutine (se videoen med hendes skønhedsrutine nederst på siden).

Cremen Avène Ysthéal INTENSE bruges om aftenen og giver dig intensiv pleje, fornyer huden og korrigerer alderstegn takket være en patenteret kombination af koncentrerede aktive ingredienser.

46 Costume-læsere fik chancen for at teste cremen, og langt de fleste af dem så en positiv effekt på deres hud. 71% af Costume-testerne var så glade for at bruge Avène Ysthéal INTENSE, at de vil anbefale cremen til en veninde.

Læs også: Costumes læsere har testet - smukkere hud med fransk beautyfavorit

Shop cremen med rabat

Vil du også prøve Avène Ysthéal INTENSE? Fra den 20. september 2017 til den 11. december 2017 kan du på Webapoteket.dk købe cremen med 20% rabat. Se mere og shop her.

© Eau Thermale Avène

Video: Jeanettes skønhedsrutine

Cremen er også blandt favoritterne hos Costumes assisterende moderedaktør Jeanette Madsen. I videoen her, viser hun dig sin skønhedsrutine med produkter fra Avène:

Effektiv skønhedspleje fra apoteket

Hemmeligheden bag en strålende, ensartet og ungdommelig hud er aktive ingredienser, der peeler hudens overflade og fremmer cellefornyelsen, så huden fremstår mere glat og strålende.

Studier viser, at otte ugers brug af Avène Ysthéal INTENSE virker lige så effektivt som tre behandlinger med kemisk peeling hos en dermatolog*.

Cremen anvendes om aftenen på ansigt, hals og udskæring efter afrensning. Du kan bruge Avène Ysthéal INTENSE som en kur 2-3 gange årligt, når din hud trænger til ekstra forkælelse – for eksempel her efter sommeren eller i den triste vinterperiode.

Avène Ysthéal INTENSE indeholder desuden vand fra kilden i Avène i Frankrig. Termalkildevandet er kendt for sine beroligende, irritationsdæmpende og anti-inflammatoriske egenskaber.

*Sammenlignet med peeling hos en dermatolog med tre behandlinger med henholdsvis 20%, 50% og 70% glykolsyre med 3 ugers mellemrum.