Ansigtscreme fra Tromborg og 5 numre af Costume

Skønhedsredaktøren anbefaler: Ansigtscreme

Det er vigtigt at beskytte huden mod det kolde vejr med en god creme. Her deler Costumes skønhedsredaktør, Marie Hindkær Wolthers, sin favoritcreme

I vintermånederne bliver ansigtshuden ikke bare frarøvet fugt på grund af det kolde vejr udenfor, huden udtørres også af den tørre, opvarmede luft indenfor. Derfor handler det om at alliere sig med en god og fugtende creme, hvis du gerne vil bevare en sund og blød ansigtshud.

Tromborg har altid været på forkant, når det gælder hudpleje, og særligt Deluxe face cream day & night moisturizer er værd at bide mærke i, mener Costumes skønhedsredaktør, Marie Hindkær Wolthers:

“Deluxe face cream fra Tromborg har været en af mine favoritter i mange år. Den indeholder alt det bedste og smelter ind i huden, der fyldes med næring og energi. Og så dufter den himmelsk.”

Cremen indholder blandt andet collagen fra havet, macademia-nøddeolie, A-vitamin, som strammer huden op og fylder de små linjer ud, og B-vitamin, der øger cellefornyelsen og gør det lettere for huden at hele.

Tromborg-cremen er en kombineret dag- og natcreme, som vil få din udsatte ansigsthud sikkert gennem vinteren.

Lige nu kan du få Tromborg Deluxe face cream sammen med 5 numre af Costume for kun 229 kroner + porto. Du sparer 71 procent. Klik her, for at se tilbuddet.