Skønhedsredaktøren tester ny “Matrix"-maske

Vil du forskrække din kæreste eller forkæle din hud, så prøv den nye maske fra Estée Lauder. Costumes skønhedsredaktør har prøvet den på

Hvis der er noget, Estée Lauder er kendt for, er det deres geniale natserum i den brune flaske, som hjælper kvinder verden over med at se lidt bedre ud.

Nu er der så kommet en maskeversion, der indeholder en ekstra koncentreret variant af det beds tsælgende Advanced night repair serum.

Ind mod huden er der det blødeste bomuld, mens den udvendigt er beklædt med "Matrix"-folie, hvilket efter sigende gør produktet langt mere effektivt, da det virker isolerende.

Efter nogle minutter kunne jeg mærke varme på huden. Ikke brændende, men bare følelsen af at der skete noget, og at masken arbejdede. Den sidder fast, så man behøver ikke ligge stille de ti minutter, den skal være på.

Når man tager den af, smøres det overskydende produkt ind i huden og så påfører du din sædvanlige natcreme.

I pakken var der ekstra rester, så dem kunne min dekolletage ligeså godt få glæde af. Efterfølgende var min hud helt vild blød og superklar til otte timers skønhedssøvn.

Psst ... Vil du vide hvad skønhedsredaktøren have med hjem fra Paris? Så se med her

Da jeg vågnede næste morgen, var min hud stadig gennemfugtet og strålede lidt mere end dagen før.

Det er en intensiv, reparerende behandling og derfor perfekt, hvis du synes, din hud er lidt grå og trist efter en omgang influenza, eller hvis du har lidt for travlt på arbejdet.

Jeg havde en positiv oplevelse, så det er ikke sidste gang, jeg pakker ansigtet ind som en rugbrødsmad.