Farven rød vil være på alles læber dette efterår

Blake Lively, Eva Longoria og andre skønheder har lagt navn og ansigt til L'Oréals nye efterårskollektion

Når vi tager et kig catwalken denne sæson, er det ikke nogen hemmelighed, at farven rød endnu engang er et kæmpe hit blandt stylister og designere. For at gennemføre ladylooket i 2014, skal makeuppen inkorporeres på lige fod med tøjet, og her kommer vi ikke udenom de røde læber og matchende negle.

Vi er blevet inspireret af de lækre, røde look og er helt vilde med L'Oréal Paris' kollektion Cellection Exclusive - en smuk og nutidig kollektion i forskellige nuancer af rød, som er lavet netop til dig!

Kollektionen består af fem læbestifter og fem neglelakker i accentfarver og er lavet med inspiration fra de fem talskvinder for L'Oréal Paris: Blake Lively, Eva Longoria, Liya Kebede, Doutzem Kroes og Jennifer Lopez. De smukke kvinder er valgt som frontfigurer for kollektionen, da de alle er målrettede, passionerede og kraftfulde i deres tilgang til skønhed, mode og ikke mindst tilværelsen.

Collection Exclusives læbestifter koster 100 kr. og neglelakkerne 40 kr. og forhandles kun i Matas i en begrænset periode.