Giv en hjælpende hånd

I oktober kan bløde hænder være med til at redde liv, når Aveda indsamler penge til Breast Cancer Research Foundation

Oktober er brystcancermåned og utallige virksomheder sætter ind for at indsamle penge til forskning på dette område. Deriblandt Aveda.

Hver gang du køber en limited-edition udgave af deres BCA Hand Relief håndcreme i oktober måned, donerer Aveda 4 dollar (ca. 23 kr.) af prisen til Breast Cancer Research Foundation. Avedas mål er at indsamle 300.000 dollar til forskningsprojekter, som ikke inkluderer forsøg på dyr, for dermed at finde en helbredelse på den sygdom, der i øjeblikket er den hyppigste cancerform blandt kvinder verden over.

Dette års limited-edition udgave af BCA Hand Relief kommer med et lyserødt låg, et ’lyserød sløjfe’-design og i en ekstra stor tube på 150 ml til samme pris som normalt. Og som noget nyt kommer håndcremen med en opdateret aroma i 2013: Avedas ikoniske og styrkende Rosemary Mint-aroma.

Om cremen

Den utroligt rige formel fugter tørre, sprukne hænder. Fugtgivende, blødgørende planteingredienser, vitaminer og exfolierende frugtsyrer efterlader huden mærkbart blødere og mere glat.

Pris: 275 kroner.

Nærmeste forhandler oplyses på telefon: 26 38 03 80.